Tenis Sanatı - Karşı Konulmaz Tenis Volelerine Sahip Ol


Pat Rafter
www.tenissanati.com
Pek fazla üzerinde durulmasa da vole iyi tenis oynamak için en temel vuruşların başında gelmektedir. Özellikle de konu ileri düzey tenis oynamak olunca…

Pat Rafter tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi tenis volelerine sahip tenisçisidir. File önünde kimsenin neredeyse bilmediği kendine özgü bir stili vardı.

Bugün siz tenis aşıklarıyla bu konu hakkında internette araştırmalarım sonucunda elde ettiğim harika volelere nasıl sahip olacağınızla ilgili bir ipucu paylaşmak istiyorum.

Pat Rafter’a bir röportajında “Bu kadar iyi volelere sahip olabilmenizin sırrı nedir?" diye sorulmuş ve o da “Tek düşündüğüm kafamı rakete yaklaştırmak.” yanıtını vermiş. Evet, gerçekten de video’da da göreceğiniz üzere Rafter’ın vole vuruşu yaparken tek düşündüğü başını raket başının yakınında tutmaktır.

Ve bir çok geleneksel yöntemlerle tenis eğitimi veren tenis hocasının böyle bir şeyden size bahsedeceğini sanmıyorum. Başınızı raket başının yakınında tutarak tenis vole vuruşu yapmaya çalışmanız sonucunda doğal bir biçimde başarılı volelere sahip olacağınıza emin olun. Öyleyse şimdi sizin için bulduğum videoyu izleyin ve tenis kortuna gidip buradaki ipucunu deneyin. Ve yorumlarınızı yazarak bu ipucu hakkında neler düşündüğünüzü paylaşırsanız sevinirim.






Umarım beğenmişsinizdir. Bir sonraki makalemde görüşmek üzere,


Tenis dolu sağlıklı günler dilerim.












Halil Öztürk yazar tenissanati.com

www.tenissanati.com


60 günlük tamamen ücretsiz ekursa katılmak isterseniz aşağıdaki bölümlere adınızı ve epostanızı yazmanız yeterlidir.







0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics