Tenis Sanatı - Tomas Berdych ve Stan Wawrinka ATP Rotterdam 2015 Tenis Turnuvası Finalinde


Berdych Final'de 

Çek tenisçi Tomas Berdych ATP Rotterdam Open 2015 Tenis Turnuvasında dün oynanan maçta Andy Murray'i mağlup eden Gilles Simon ile karşılaştı.

3 nolu seri başı Tomas Berdych, 8 nolu seri başı olan rakibi Gilles Simon'u beklenenin aksine, çok kolay bir galibiyetle 6-2, 6-1'lik bir skorla 2-0 yenerek, adını finale yazdıran ilk isim oldu.


Diğer Finalist Stan Wawrinka

ATP Rotterdam 2015 Tenis Turnuvasının yarı final maçında Berdych'in rakibi dün akşam oynanan Wawrinka - Roanic mücadelesinin galibi, turnuvanın 4 numaralıseri başı Stan Wawrinka oldu.

Stan Wawrinka, zorlu geçen iki set sonunda Milos Raonic'i 7-6 7-6  bir skorla 2-0 mağlup etmeyi başardı ve finalde çek Tomas Berdych'in rakibi oldu.

1 saat 38 dakika süren maçta Wawrinka 10 ace, 25 winner vuruşu yaptı. Maçın ikinci setinde Raonic'in iki set sayısını kırarak, maçın son 6 sayısının 5'ini kazanmayı bilerek finale adını yazdı. Bu sonuçla Wawrinka, finalde karşılaşacağı rakibi Berdych'e karşı toplamda 10-5'lik bir galibiyet üstünlüğüne sahip. Bu üstünlüğü, son oynadıkları 9 maçın 8'ini kazanarak, elde ettiğini belirtmeliyim.

Wawrinka ile Raonic arasında geçen zorlu maçın özet görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics