Tenis Sanatı - Nadal'dan Yılın Son Tenis Haberi

Rafael Nadal'dan 2014 Yılının Son Tenis Haberi


Bir sezonu daha geride bıraktık ve tenis'in durgun olduğu şu dönemde yerli ve yabancı kaynaklı çeşitli haber sitelerinde tenis haberi bulmak da bir hayli zor oluyor.

Pek nadir olan bu haberlerden, bugün karşılaştığım bir tanesi gerçekten çok ilgimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim.

Haberin başlığı şöyleydi;

"Nadal: 1 Numara Olmak Artık Bir Hedef Değil."

Neredeyse hepimizin tenis üzerine yaptığımız konuşmalarda bahsettiğimiz bir gerçeği Rafa Nadal'da fark etmiş görünüyor.. Gerçek olan şu ki bir çoğumuzun ortak düşüncesi, Roger Federer 40 yaşına kadar tenis oynayabilir, ancak, yaşayabileceği sakatlıklardan ötürü Rafa Nadal daha 30'lu yaşlarının başlarında tenisi bırakma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı büyük bir olasılık.

Haberin devamı kısaca şöyle devam ediyor; 

Anlaşılan o ki dünya yıldızı gelecek sezon daha az maç yaparak, sakatlıklardan uzak durmayı planlıyor. Elbette bu durumda 1 numara'da yer alması zor görünüyor.

"Artık kariyerimde 1 numara olmak benim için bir amaç değil. Tabi ki elimden geleni yapacağım fakat maç programıma bağlı kalmamda yarar görüyorum." 

Güce dayalı oyun stilinden ötürü çok sık olarak sakatlanarak, kortlardan uzak kalan 28 yaşındaki İspanyol tenisçi konuşmasına aşağıdaki şu cümleyle son veriyor.

"Birincil amacım yapabildiğim kadar uzun süre tenis oynamak. Kariyerimin en iyi yıllarını 1 numara olmak için uğraşarak tehlikeye atmayacağım."

Önümüzdeki sezon neler getirecek bilinmez ama geçen sezondan kalan aşağıdaki şu keyifli tenis vuruşlarıyla sizlere tenis dolu nice seneler diliyorum. 





60 günlük tamamen ücretsiz ekursa katılmak isterseniz aşağıdaki bölümlere adınızı ve epostanızı yazmanız yeterlidir.










0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics