Rafael Nadal Rio Open 2015 Tenis Turnuvasında Yarı Finalde

 Nadal Rio Open 2015 Tenis TurnuvasındaYarı Finalde


Rio Open 2015 tens turnuvasında Cumartesi sabaha karşı oynanan çeyrek final maçında Rafa Nadal ilk seti rakibi Paolo Cuevas'a 4-6 kaybetmesine rağmen, ikinci seti zor olsa da kazandı 7-5 ve son sette rakibine 6-0'lık bir üstünlük sağlayarak yarı final oynamaya hak kazandı.

Bu maçta ikinci setin sonundan itibaren Nadal, arka arkaya 8 oyun kazandı. Maçın ardından yaptığı açıklamada Nadal şunları söyledi:

"Gerçekten zor bir mücadele olacağını biliyordum. Sonuçta rakibim geçen hafta Sao Paulo tenis turnuvasını kazanarak buraya geldi. Bir turnuva kazanmanın ne kadar kendine güven getirdiğini çok iyi biliyorum. Zor oldu ama kazandım ve yoluma devam ettiğim için mutluyum."

Rafa Nadal bu galibiyetle kariyerinde toprak kortta kazandığı maç sayısını 321'e çıkartırken, şu ana kadar sadece 24 kez mağlup oldu.

Nadal yarı finalde İtalyan Fognini ile karşılaşacak.

Maçın özet görüntülerini izlemeden önce 60 günlük ücretsiz ekursuma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim. Hala katılmadıysanız aşağıda bulanan kısımlara isim ve epostanızı yazarak, ekursa hemen katılabilirsiniz.





ATP Rio Open 2015 Tenis Turnuvası - Nadal v Cuevas Nefes Kesen Çeyrek Final Tenis Maçının Önemli Anları 


0 yorum:

Yorum Gönder

Real Time Web Analytics